Thursday, August 30, 2012

Wednesday, August 29, 2012

This !

Assalammulaikum.

Hye ! Sebenarnya dah lama nak kongsi something.
Sekarang baru ada masa nak post kot. So, terima lah. (;
May peace be upon you. (:


Hey, Ho, Hello !

Assalammulaikum !

Yeay ! Yeay ! Dah raya. Alhamdulillah. Dapat juga sambut raya tahun ni.
Ouh, memang saya sedikit lambatt. Bukan sedikit. Lambat banyak sebenarnya wish Happy Hari Raya.
Al maklum laaa. Akak busy dik oi. Busy tidur. HAHAHA! :D
No laaa. No idea to post. So, diam la. Hehe. :)
So, Selamat Hari Raya semua. (;
Semoga hari raya tahun ni lebih bermakna dari tahun tahun yang sebelum nya. InsyaaAllah.

Hurm, what else to tell?
See, no idea at all. Tapi, nak juga post. HAHA! (:

Ouh ! I know. Mari saya entertain anda dengan gambar. HEHE. (:

The Family. (: 
Heartbeat  (;

UiTM mates ! Segamat ! (;

The girls ! (;

Haaaa, ini je la gambar yang sempat amik. Nanti kita upload lagi,.
Till then ! Lots of love ! (;
May peace be upon you. (:

Sunday, August 5, 2012

Segamat lagi.

Assammulaikum.

Hye, saya sudah kembali ke Segamat semula.
Okay, ini tak seronok. Sebab semangat raya dah smpai, tapi still kne pergi class.
Tak seronok ! Dah la Blackberry Internet Service dah tamat. Mati kutu laaaa. Nak active kan boleh je. Tapi mcm malas. So, biar la situ. Nanti nak dekat raya baru on balik. Sebab nak dekat raya nanti mesti ramai orang wish raya. Seronok ! So, we have to turn on BIS ! Hehehe. :D

Ouh ye, kita dah pun masuk hari ke 16 puasa, besok 17. Cepat betul masa berlalu. Laju je. Hik hik hik. 
Tak sabar dah nak raya raya raya. Tapi, kasut raya belum beli, baju raya semua belum beli. Alaaaaa, bila nk beli ni? Balik raya 16 hari bulan. 19 hari bulan dah raya. Alaaaaaa. Nak kasut raya. Nak nak nak !
Tak kira, mggu ni nak balik lagi. Nak beli kasut raya and baju raya. Yeay ! :D
InsyaaAlah, kalau di izin kan Allah. :)
So, itu je lah. Saya nak balik. Sebab mood raya dah smpai seru. Badan dekat Segamat, hati dan perasaan dekat Shah Alam. Sob sob sob. :'(
So, mari kita tingkatkan lagi amal di bulan yang mulia ni. :)
May peace be upon you. ;)

Thursday, August 2, 2012

Save and Sound.

Assalammulaikum.

Pejam celik, pejam celik, kita dah pun masuk 13 Ramadhan. Alhamdulillah. :)
Ouh ye, saya telah pun berada dirumah. Sampai rumah dengan selamat dan siumat, dalam English nya save and sound. :)
Bercakap mengenai save and sound, ada satu lagu Taylor Swift feat The Civil Wars, tajuk dia save and sound laaa. Best. Music dia peaceful gila. OST untuk cerita Hunger Game. Cerita tu pun saya tak tengok lagi. Sadis betul. Dah lama rasa nya tak tgk movie. Takpe, sabar. Besok mahu nge-date sama best friends ! Kasi tengok movie satu untuk lepas gian. HEHE. :D
So, here I present to you, Save and Sound by Taylor Swift feat The Civil Wars. :)
Enjoy. May peace be upon you. :)